سخت کننده بتن، نوعی پودر است که جهت جلوگیری از فرسایش بتن در ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرد. همان طور که مطلع هستید، بتن ها از جمله مقاوم ترین و مستحکم ترین مصالح به کار رفته در تمامی ساخت و ساز های امروزی هستند و از دوام و ماندگاری بالایی نیز برخوردار می باشند. استفاده از بتن در ساخت و ساز های گوناگون، استحکام و مقاومت سازه را در برابر حوادث و آسیب های محیطی بسیار افزایش داده و از سایش، خوردگی و ریزش آن جلوگیری می نماید. سخت کننده بتن نیز از جمله فرآورده های بتنی به کار رفته در انواع ساخت و ساز سازه های امروزی است و در ساخت آن نیز از سیمان، مواد معدنی و سایر مواد افزودنی به کار برده می شود.
معرفی سخت کننده بتن
سخت کننده بتن، به نوعی پودر بتنی گفته می شود که حاوی ترکیباتی چون افزودنی های معدنی و پلیمری، کوارتز، سیلیس و غیره می باشد. همان طور که از نام این پودر پیداست، جهت افزایش استحکام و مقاومت بتن به ویژه در کفپوش های بتنی به کار می رود و به ۲ روش خشک و یا ترکیب ملاتی استفاده می شود. به کار بردن از سخت کننده بتن بر روی انواع سطوح، مقاومت و استحکام آن را بسیار افزایش داده و سبب جلوگیری از سایش و خوردگی کف می شود. در واقع بتن سخت کننده از سطوح بتنی در طولانی مدت محافظت نموده و آن را در برابر آسیب ها و صدمات احتمالی مقاوم می سازد.
چگونه می توان از بتن سخت استفاده کرد؟
همان طور که در ابتدای مقاله به آن اشاره شاد، سخت کننده های بتن به دو صورت خشک و ملاتی جهت افزایش مقاومت و دوام سازه های بتنی به کار برده می شوند.
نحوه استفاده از سخت کننده بتن خشک
در این روش استفاده از سخت کننده بتن، بهتر است سطح مورد نظر را به طور کامل تمیز نموده و هر گونه چربی، آلودگی، مواد شیمیایی، زباله و غیره را از روی آن پاک سازی نمایید. در این روش، پس از بتن ریزی کامل سطح، می توانید سخت کننده بتن را به صورت خشک و یکنواخت بر روی سطح مورد نظر ریخته و آن را به تمامی قسمت های کف اضافه نمایید. پودر سخت کننده بتن همراه با بتن ریخته شده در کف، خشک شده و سطح کاملاً یکنواخت و مقاومی را ایجاد می نماید.
نحوه استفاده از سخت کننده بتن ملاتی
این روش از استحکام سازی سطوح توسط سخت کننده بتن، بسیار متفاوت از روش خشک می باشد. در این روش، بتن ریزی سطح را به طور کامل انجام داده و تا خشک شدن کامل آن بر روی سطح منتظر بمانید. سپس پودر سخت کننده بتن را با آب ترکیب کرده و اندازه ۱۰ به ۱ (پودر به آب) را نیز جهت بهبود کیفیت و افزایش مقاومت سطح در آن رعایت نمایید. پس از آماده شدن ملات مورد نظر، آن را به واسطه ماله بر روی سطح به صورت یکنواخت پخش کرده و به مدت ۲ روز برای خشک شدن آن اجازه دهید.
مزایای پودر سخت کننده بتن
از جمله مزایای استفاده از پودر سخت کننده بتن، می توان به موارد زیر اشاره نمود:
دارای سازگاری بسیار بالا با انواع سطوح بتنی
- چسبندگی بسیار بالا و مناسب با بتن
- قابلیت رنگ آمیزی پس از خشک شدن کامل
- افزایش مقاومت و استحکام سطوح بتنی
- مقاومت بالا در برابر ترک خوردگی، سایش، و غیره
- سرعت عمل بالا در اجرا بر روی سطوح بتنی
- دارای سطح کاملاً یکنواخت و نفوذناپذیر
- مقاومت بسیار بالا در برابر سرما و گرمای شدید
- انعطاف پذیری بسیار بالا و عدم ایجاد لغزش
- عدم جذب گرد و غبار
- مقاومت بالا در برابر مواد اسیدی، چربی، مواد شیمیایی، حلال ها و غیره
- تمیز کردن و نگهداری بسیار آسان
- امکان استفاده در انواع سطوح بتنی
- دوام و ماندگاری بسیار بالا
- هزینه بسیار پایین در نگهداری و تعمیر در صورت نیاز
- پوشش دهی کامل سطوح بتنی و عدم نیاز به استفاده از لایه محافظ
کاربرد سخت کننده بتن
از جمله مهم ترین کاربرد های این سخت کننده ها، می توان به استفاده از آن در مکان های زیر اشاره نمود:
- انواع سوله و کارخانجات
- پارکینگ های بزرگ و عمومی
- اتاق ها و انبار های بسیار مرطوب
- انواع کارخانجات صنعتی و شیمیایی
- انواع زیرسازی و کف سازی
- کارواش ها و مکان های سوخت گیری
- انواع سردخانه و سالن ها
- و غیره
در پایان
مجتمع تولیدی بلوک راد، در زمینه تولید انواع بلوک سیمانی و کول چاه مشغول به فعالیت است و علاوه بر آن بیش از ۱۲ نوع محصولات بتنی را نیز در کیفیت های بسیار بالا تولید می نماید. این مجموعه با بیش از ۱ دهه تجربه در این حرفه، تمامی محصولات بتنی خود را در کیفیت های بسیار بالا و قیمت مناسب به مشتریان عزیز عرضه می کند و شما می توانید جهت اطلاع از قیمت انواع بلوک سیمانی و چگونگی سفارش انواع تولیدات بتنی این مجموعه، با مجتمع بلوک راد تماس حاصل نموده و با کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشید.
بدون دیدگاه